Doorgaan naar hoofdcontent

Webinar: Aan de slag met TwinSpace, de online projectruimte van eTwinning

 
Webinar: Aan de slag met TwinSpace, de online projectruimte van eTwinning
Dit webinar is voor leerkrachten en docenten die graag meer te weten willen komen over de online projectruimte binnen eTwinning: de TwinSpace.


Inspiratiebijeenkomst 1: Internationalisering en Wereldburgerschap voor basisscholen
Hoe geef ik mijn leerlingen internationale ervaring mee op school en werk ik daarmee aan (wereld)burgerschap?
Niet alleen over de grens, maar ook in de buurt en online zijn er veel mogelijkheden.


Mentoren gezocht
Om toekomstige zij-instromers beter te laten landen in de schoolorganisatie is Voion op zoek naar mentoren. Werken er in uw school leraren met een verleden als zij-instromer of langstudeerder? Dan zijn wij op zoek naar hen.


'Volgens de regels zou ik je nu moeten schorsen.' Henk ter Haar heeft een jongen tegenover zich zitten die volgens een collega een... Lees verder


'Als ik de zaal verlaat en studenten nog steeds discussiƫren, weet ik dat ik het goed heb gedaan'
'Het was de grootste bos bloemen die ik ooit had gezien,' zegt Emily Strange over het moment dat ze de Leidse Onderwijsprijs 2022 won. De jury prees de ecoloog om haar passie, innemende persoonlijkheid en de manier waarop ze haar studenten weet te motiveren. Op de Dag van de Leraar, leren we haar wat beter kennen.


Actueel onderwijsnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.