Doorgaan naar hoofdcontent

Politie zoekt verder naar vermiste Hebe (10) en Sanne (26)

 

 
Politie zoekt verder naar vermiste Hebe (10) en Sanne (26)


De politie zet in Waspik de zoektocht voort naar de vermiste Hebe (10) en haar begeleidster Sanne (26). Samen met het Veteranen Search Team is om 09.30 uur het zoeken hervat. Dat gebeurt te voet rond de Polanenweg, meldt de politie.
 
Kinderen in het speciaal onderwijs vaak veel te laat naar school gebracht


Leerlingen in het speciaal onderwijs moeten vaak uren wachten op vervoer. Koninklijk Nederlands Vervoer (KNV) geeft de problemen toe. Ze roepen op om chauffeurs een werkweek van 40 uur aan te bieden omdat dat het werk aantrekkelijker maakt. Dat meldt EenVandaag. 
 
Richtlijnen om nieuw geldstelsel te ontwerpen 
Kunst en wetenschap tot volle bloei in Imagine Intuition in de Lakenhal
Een gong op de binnenplaats van Museum de Lakenhal nodigt mensen van buiten naar binnen. Welkom in een expositie vol verrassingen, het resultaat wanneer kunst en wetenschap de handen ineen slaan om intuïtie te verbeelden. Lonneke Gordijn van Studio Drift en Andrea Evers van de Universiteit Leiden tekenen samen voor Guidance of the Lights. 
Faculteit Managementwetenschappen onderschrijft de Principles for Responsible Management Education (PRME)
De Principles for Responsible Management Education (PRME) is een initiatief van de Verenigde Naties. Het doel van dit platform en netwerk is duurzaamheid en (maatschappelijke) verantwoordelijkheid ...


Actueel onderwijsnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.