Doorgaan naar hoofdcontent

Passie voor Leren werkt aan onboarden van starters

 

 
Passie voor Leren werkt aan onboarden van starters
Inductiefase onder de loep 
Johan de Boterhamman smeert dagelijks honderden boterhammen zodat leerlingen niet met honger op school zitten


Rotterdammer Johan Muurlink smeert dagelijks tussen de driehonderd en vierhonderd boterhammen zodat leerlingen niet met honger op school zitten. "Niets is belangrijker dan de kinderen. Zij zijn de toekomst."
 
Meer dan de helft van de jongeren vindt het taboe om te praten over problemen


55 procent van de jongeren vindt het nog steeds een taboe om te praten over hun psychische problemen. 74 procent van de jongeren trekt zich terug als ze niet lekker in hun vel zitten of als er iets tegenzit. Dat blijkt uit een onderzoek van 3Vraagt in het kader van de zesde editie van de #openup-week van MIND en HUMAN én World Mental Health Day ...
 
Stagiair Stephanie mag eindelijk in de praktijk aan de slag: 'Het allerbelangrijkste? Ga op je gevoel af!'
Het zoeken van een stage kan lastig zijn. Finance & Control-student Stephanie Oosterbroek vroeg rond in haar omgeving en kwam via haar netwerk bij Drukwerkdeal. Ze is blij dat ze eens bij een bedrijf binnen mag kijken. "Na twee jaar theorie was ik klaar voor dat extra stapje." 
Aantal deelnemers Diversiteits- en Inclusieweek WUR verdubbeld
Meer dan 900 mensen hebben deelgenomen aan de activiteiten van de Diversity & Inclusion-week die Wageningen University & Research vorige week organiseerde. Dat is ruim een verdubbeling tegenover vorig jaar, toen de eerste editie van het evenement plaatsvond.


Actueel onderwijsnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.