Doorgaan naar hoofdcontent

Money management: slim sparen tijdens je studie doe je zo (deel 3)

 

 
Money management: slim sparen tijdens je studie doe je zo (deel 3)
Tijdens je studie geef je veel geld uit en is het sparen van geld het laatste waar je aan kunt denken. Je vindt het misschien niet noodzakelijk of je houdt er niet voldoende geld voor over. In dit artikel geeft studentredacteur Elçin je een aantal tips om sparen tijdens je studie makkelijk te maken. 
Ontmoeting 195 | Pensa, papia y/i produc/si
Bestuursvoorzitter Ron Bormans bezocht met de regiegroep Strategic Education Alliance het Caribisch gebied om een programma te ontwikkelen waarmee Caribische studenten een beter perspectief te bieden. In zijn blog doet hij verslag van de belangrijke reis. 
Inspectie doet onderzoek naar aanpak stagediscriminatie

Wat doen scholen om stagediscriminatie tegen te gaan? Welke aanpak heeft succes? Die vragen gaat de Onderwijsinspectie onderzoeken in een 'stelselonderzoek stagediscriminatie'. Stages zijn een belangrijk onderdeel van mbo-opleidingen. Sinds jaar en dag zijn er aanwijzingen dat studenten met een ... Lees verder

Het bericht Inspectie doet onderzoek naar aanpak stagediscriminatie verscheen eerst op MBO-today.
 
Mobiliteitscampagne campus regio Arnhem en Nijmegen van start

Het is belangrijk dat we de campus bereikbaar houden, en het liefst op een duurzame én comfortabele manier. Daarom start op 10 oktober 2022 de nieuwe mobiliteitscampagne.
 
Gezocht: leraren van bijzondere leerlingen
Werk je bij een school en zou je graag de hulp of begeleiding van een onderzoeker inschakelen? Of ben je onderzoeker en heb je een bijzonder onderzoeksproject voor scholen in de aanbieding? Stuur je oproep naar [email protected] o.v.v. Didactief Dating.


Actueel onderwijsnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.