Doorgaan naar hoofdcontent

Lector Luc de Witte geeft tijdens symposium stof tot nad...

 

 
Lector Luc de Witte geeft tijdens symposium stof tot nad...
Welke rol speelt technologie in de gezondheidszorg? En belangrijker: welke rol zou het kunnen of zelfs moeten spelen? Deze vragen waren donderdag 6 oktober het onderwerp van gesprek tijdens het symposium 'Technologie als instrument voor een inclusieve samenleving en duurzame zorg'. Tijdens het symposium spraken diverse gerenommeerde (internationale) sprekers. Ook gaf Luc de Witte, lector Technologie voor Gezondheidszorg, zijn intreerede: "Mijn droom is dat dit netwerk uitgroeit tot een Centre... 
Bronzen predicaat Elsevier Beste Studies 2022 voor LUC
Het Leiden University College The Hague (LUC) heeft een bronzen medaille ontvangen van de ranglijst Elsevier Beste Studies 2022. Dat betekent dat de studenten bovengemiddeld tevreden zijn over de kwaliteit van de opleiding en de opleiding het beter doet dan gemiddeld. Elsevier vergelijkt elk jaar een flink aantal opleidingen aan hogescholen en universiteiten. 
Zonnepanelen én sedum op het Snelliusdak: Een primeur voor Universiteit Leiden
Op een van de grootste daken van de Universiteit Leiden, het Snelliusdak, liggen sinds kort 590 zonnepanelen en 57.000 plantjes, wat het Snelliusdak het grootste gecombineerde dak van de Benelux maakt. Het dak werd op maandag 10 oktober feestelijk geopend door Annetje Ottow en Martijn Ridderbos, voorzitter en vice-voorzitter van het College van Bestuur, en Fleur Spijker, wethouder bij de gemeente Leiden. 
Gert Oostindie in Trouw over nucleaire dreiging Rusland
De huidige nucleaire dreiging van Rusland is op verschillende punten te vergelijken met die ten tijde van de Cubacrisis, het hoogtepunt van de Koude Oorlog. Dat stelt emeritus hoogleraar Gert Oostindie in Trouw. 
Rogier Kegge in de Volkskrant over de stikstofcrisis en de bouwvrijstelling
Rogier Kegge, universitair docent bestuursrecht en omgevingsrecht, werd door de Volkskrant geïnterviewd naar aanleiding van het recente advies van Johan Remkes over de aanpak van de stikstofcrisis.


Actueel onderwijsnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.