Doorgaan naar hoofdcontent

Deltion organiseert open dagen op 4 en 5 november

 

 
Deltion organiseert open dagen op 4 en 5 november 
Wordt de 'transitieburger' de snack van de toekomst? - cloned 
Meer samenwerking tussen ministerie en Leiden Law School
Het ministerie van Justitie en Veiligheid en Leiden Law School willen meer structureel gaan samenwerken. Dit kwam uit een overleg dat plaatsvond op 19 oktober in het academiegebouw in Leiden. Aanwezig bij het overleg waren onder andere minister voor rechtsbescherming Franc Weerwind, voorzitter van ons college van bestuur Annetje Ottow, decaan Joanne van der Leun en vice-decaan Ton Liefaard. De samenwerking moet gaan plaatsvinden op het gebied van onderzoek, onderwijs en beleid. 
Op de bres voor gentherapieën zeldzame ziekten
'Als wij er niet over beginnen, wie dan wel?' dat dacht professor Arjan Lankester, kinderarts/immunoloog in het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) en hoogleraar kindergeneeskunde, op het moment dat verschillende gentherapieën voor zeldzame ziekten niet langer beschikbaar dreigden te komen voor patiënten terwijl de therapieën uiterst effectief zijn. Tijd voor actie. 
10e van de 10e Tour van ROC Midden Nederland: hospitality studenten maken op bijzondere manier kennis met de Utrechtse horeca
De Utrechtse horeca presenteerde zich op 10 oktober op wel heel bijzondere wijze aan zijn toekomstige medewerkers. Een groep uitverkoren studenten van het Horeca & Toerisme College van ROC Midden Nederland bezocht gedurende deze dag, tijdens een wandeltocht door het centrum, 10 uiteenlopende toonaangevende Utrechtse horecaondernemers. De deelnemende ondernemers kregen de tijd om de studenten te laten ruiken, proeven en meemaken hoe het is om in hun bedrijf te werken.


Actueel onderwijsnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.