Doorgaan naar hoofdcontent

CNV-webinar: Succesvol beïnvloeden met inzicht in drijfveren

 
CNV-webinar: Succesvol beïnvloeden met inzicht in drijfveren
Wat zijn jouw persoonlijke drijfveren en hoe maak je hier gebruik...


Online bijeenkomst over cao-wijzigingen – VO

Op 3 november kunt u een online bijeenkomst bijwonen waarop de Onderwijsjuristen van VOS/ABB uitleg geven over de wijzigingen in de CAO VO 2022-2023. U kunt hieraan deelnemen als uw organisatie lid is van VOS/ABB.Adviesgroep Regie op ICT: 'Digitale veiligheid hoort bovenaan de agenda'
Elke leerling moet kunnen leren in een digitaal veilige omgeving. Dat vraagt om actie van besturen, van de sector en van de overheid. Sinds de adviesgroep Regie op ICT dit voorjaar met een wake-up-call kwam, zijn de ontwikkelingen rond digitale veiligheid in een stroomversnelling gekomen. Nu maakt de adviesgroep een doorstart, met een nieuwe opdracht.


WINNER
De Week van Indonesië-Nederland Onderwijs en Onderzoek (WINNER) is een initiatief van de Nederlandse ambassade in Jakarta, Nuffic Neso Indonesië, de Indonesische Academie van Jonge Wetenschappers (ALMI), het Nationaal Bureau voor Onderzoek en Innovatie (BRIN) , de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW) en de Nederlandse Onderzoeksraad (NWO).


Collegetour met Alumnus van het Jaar Marion Koopmans


Actueel onderwijsnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.