Doorgaan naar hoofdcontent

Beleef de Nacht bij de Rijksuniversiteit Groningen

 

 
Beleef de Nacht bij de Rijksuniversiteit Groningen

Op 29 oktober 2022 wordt de achttiende editie van de Nacht van de Nacht georganiseerd. Door heel het land worden activiteiten georganiseerd, ook bij de RUG.
 
De 'leesclub' is weer cool: jongeren herontdekken lezen met #boektok

Lezen moet weer leuk worden. Op TikTok ontvouwt zich een enorme 'digitale leesclub': #boektok is razendpopulair. Jongeren willen namelijk écht wel een goed verhaal lezen, maar hebben een zetje in de goede richting nodig.

Het bericht De 'leesclub' is weer cool: jongeren herontdekken lezen met #boektok verscheen eerst op Onderwijs van Morgen.
 
'Naast het opdoen van theoretische kennis, is het ook heel waardevol om van anderen te leren!'
Ambitie: dat is wat Mathijs (34) drijft. Na een veelzijdige carrière in de transportsector besluit hij dat hij verder wil studeren. Hij volgde een Associate degree en is nu druk bezig met zijn bachelor deeltijdopleiding Bedrijfseconomie (Finance & Control). In dit interview lees je zijn motivatie, uitdagingen én tips! 
Koken zoals alleen oma dat kan 
ROC Rivor organiseert Innovatieweek met als hoogtepunt Onderwijs Innovatie Award
De tweede week van november staat voor 150 eerstejaars studenten van ROC Rivor in het teken van de Innovatieweek. Een week waarin 150 studenten, van 7 verschillende opleidingen op een unieke manier samenwerken aan de uitdagi…


Actueel onderwijsnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.