Doorgaan naar hoofdcontent

Virtueel sollicitatiegesprek brengt stress in kaart

 

 
Virtueel sollicitatiegesprek brengt stress in kaart

De afdeling Psychiatrie van het UMCG doet onderzoek naar stressweerbaarheid en maakt daarbij gebruik van virtual reality om de impact van stress goed in kaart te kunnen brengen. Daarmee kun je op een gecontroleerde manier een stressvolle situatie creƫren.
 
LSVb en ISO maken tijdens Prinsjesdag een statement vanuit de student


Op dinsdag 20 september maken studentenorganisaties op het Plein in Den Haag een statement voor de belangrijke positie die studenten hebben. Het Interstedelijk Studenten Overleg (ISO) en de Landelijke Studentenvakbond (LSVb) slaan de handen ineen. Nederland staat oog in oog met grote maatschappelijke vraagstukken. Ook studenten maken crisis op c...
 
Haags Werk Bedrijf wint Doe Weer Mee! Pluim 2022


"Haags Werkbedrijf gaf in 2020 en 2021 werknemers de kans om in werktijd naar school te gaan om beter te leren lezen en schrijven.'' Om die reden ontvingen bedrijfsmaatschappelijk werker Mechteld Hoogzaad en medewerker Theo Krenz namens HWB de Doe Weer Mee! Pluim 2022 Den Haag. Afgelopen vrijdag reikte de Haagse onderwijswethouder Hilbert Bredem...Actueel onderwijsnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.