Doorgaan naar hoofdcontent

Universiteit Leiden beëindigt deelname in de EUniWell-pilot

 
Universiteit Leiden beëindigt deelname in de EUniWell-pilot
Universiteit Leiden heeft besloten om zich met ingang van 1 januari 2023 als partner terug te trekken uit EUniWell. Gezien het belang van synergie in de internationale portfolio en de onderzoeks- en onderwijsagenda's heeft de Universiteit Leiden recentelijk besloten om in te gaan op de uitnodiging om deel te nemen aan het Europese netwerk van onderzoeksintensieve universiteiten, Una Europa. We hebben de mogelijkheid onderzocht om onze rollen binnen beide allianties te combineren, maar we zijn tot de conclusie gekomen – mede gezien de beperkte middelen – dat hier niet voldoende synergie mogelijk is.


Hallo MBO 2022


Is goed leraarschap niet gewoon een kunstdiscipline? Zou er eigenlijk niet gewoon een kunstacademie voor leraren opgericht moeten worden? Hebben... Lees verder


Alternating moments or towards applications using antiferromagnetic spintronics
27 september 2022:
Casper Schippers defended his PhD thesis at the department of Applied Physics on September 27th.


Lector Luc de Witte streeft naar een Centre of Expertise...
Op 1 december 2021 trad Luc de Witte aan als nieuwe lector Technologie voor Gezondheidszorg. Inmiddels is hij tientallen gesprekken binnen en buiten de hogeschool verder en zijn de eerste stappen gezet richting grootschalige regionale samenwerkingen. Tijdens zijn intreerede op 6 oktober gaat hij vooral in op de insteek van die samenwerking: "Als je het mij vraagt is zorgtechnologie er niet alleen om problemen op te lossen. Het is er ook om het leven mooier of prettiger te maken."


Actueel onderwijsnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.