Doorgaan naar hoofdcontent

The MSP helped to turn my weakness into a strength | Elmehdaoui Amel

 
The MSP helped to turn my weakness into a strength | Elmehdaoui Amel


Jasper Rijpma wil dat leraren zelf het onderwijs verbeteren


Persbericht: Onderwijsveld cruciaal bij opmars intelligente technologie
Leraren, docenten, hun leidinggevenden, bestuurders en de overheid: allen hebben een cruciale rol bij de opmars van intelligente technologie in het onderwijs. Zodat het gebruik van technologie geen doel op zich wordt en alle leerlingen en studenten ervan kunnen profiteren. De Onderwijsraad constateert in de verkenning Inzet van intelligente technologie dat technologie het onderwijs kan verrijken, maar het onderwijs ook kan verschralen. De verkenning is uitgebracht op verzoek van de ministers van Onderwijs.


Uitreiking officiersdiploma bij de Koninklijke Militaire Academie


Het Kasteel van Breda is op vrijdag 30 september het toneel voor de 'Bullenparade'. 177 afgestudeerde officieren van de Koninklijke Landmacht, Koninklijke Luchtmacht en Koninklijke Marechaussee nemen hun officiersdiploma in ontvangst. De kersverse officieren ronden hiermee hun opleiding aan de Koninklijke Militaire Academie af om vervolgens aan ...Petitie van LSVb tegen rente op studieschuld 100.000 keer ondertekend


Studenten die onder het leenstelsel hebben gestudeerd en schulden hebben moeten opbouwen, krijgen mogelijk te maken met een rente bovenop hun studieschuld. Deze rente heeft jarenlang op 0 procent gestaan, maar minister Dijkgraaf (OCW) stelde enkele maanden geleden dat deze dit jaar veel hoger zou kunnen uitvallen. Reden voor studentenorganisatie...Actueel onderwijsnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.