Doorgaan naar hoofdcontent

Studies van Erasmus Universiteit Rotterdam leveren beste werknemers af

 

 
Studies van Erasmus Universiteit Rotterdam leveren beste werknemers af


Net als vorig jaar blijft de Erasmus Universiteit Rotterdam de meest aantrekkelijke studenten leveren voor werkgevers. Studies van de Erasmus Universiteit staan dit jaar maar liefst 13 keer in de top 50. Een stijging ten opzichte van 11 in 2021. Dit blijkt uit onderzoek van carrièreplatform Magnet.me naar het aantal keer dat studenten werden ben...
 
Vegan én duurzamer melkalternatief in de koffieautomaten!

Op veler verzoek is in de zomervakantie een deel van de koffieautomaten aangepast naar een vegan én duurzamer alternatief voor de gewone melkproducten.

Bijna een op de drie machines maakt nu de cappuccino en chocodranken met havermelk, een 100 procent plantaardig en dus vegan product én geschikt bij lactose- en glutenintolerantie.

Daarnaast is het een uitermate duurzaam product, aangezien de plantaardige productie circa 30 procent minder CO2 veroorzaakt dan de veeteelt die nodig is voor melkproductie. Daarbij is haver een duurzamer product dan bijvoorbeeld soja of amandelen, vanwege de transportafstand én de productiemethode.

Door een groot aantal van onze koffiemachines aan te passen, maken we samen impact op het milieu!

Proef (en wen misschien aan) de nieuwe melkproducten in de koffiemachines die je kunt herkennen aan het groen-gele uiterlijk.
 
Dijkgraaf pleit voor emancipatie van het mbo

Minister Robbert Dijkgraaf ziet het als zijn opdracht om het mbo te emanciperen. Binnen de waaier van opleidingen die Nederland kent verdient het mbo een gelijkwaardige positie. Dat zei de minister van Onderwijs in discussieprogramma Buitenhof. Volgens Dijkgraaf is er ... Lees verder

Het bericht Dijkgraaf pleit voor emancipatie van het mbo verscheen eerst op MBO-today.Actueel onderwijsnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.