Doorgaan naar hoofdcontent

Promotieonderzoek naar kwaliteit kolfkamers

 
Promotieonderzoek naar kwaliteit kolfkamers


Bang voor AI? Kom naar het toneel.
Hoe maak je kunstmatige intelligentie beter zichtbaar? Daarover gaat het in de theatervoorstelling van theatergroep ECHO en muziektheatergezelschap De Veenfabriek. LIACS onderzoeker Peter van der Putten werkte eraan mee en vertelt waarom je zeker moet gaan kijken.


Antwoorden op Kamervragen over het bericht 'Antispieksoftware herkent zwarte VU-studente niet, daarom dient ze klacht in'


Tien jaar International Studies: 'Tijdens college voelde ik mijn hersens soms ontploffen door alle nieuwe inzichten'
De bacheloropleiding International Studies bestaat tien jaar. Ko Voskuilen zat bij de allereerste lichting studenten die de studie volgden, Sophia Healy studeerde deze zomer af. Hoe kijken zij terug op hun studietijd?


Soep en zwemmen: vrijwilligerswerk in je studententijd
Tijdens de facultaire introductieweek werden nieuwe bachelor studenten van de studies Rechtsgeleerdheid en Criminologie wegwijs gemaakt in het leren en leven aan de universiteit. Op de informatiemarkt van dinsdag stond niet het studeren centraal, maar het studentenleven. Studieverenigingen vertelden wat zij voor studenten kunnen betekenen, en vrijwilligersorganisaties lieten studenten zien hoe zij zelf iets voor een ander kunnen betekenen in hun studententijd.


Actueel onderwijsnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.