Doorgaan naar hoofdcontent

Plannen kun je leren: in 5 stappen naar meer structuur in je leven

 
Plannen kun je leren: in 5 stappen naar meer structuur in je leven
Plannen is het begin van effectief werken. Maar toch is het voor heel veel studenten lastig om te plannen. Vooral bij projecten die allemaal tegelijk aandacht nodig hebben. Heb je ook het gevoel dat je nergens aan toe komt en moeite hebt met plannen en organiseren? Lees dan dit artikel van studentredacteur El├žin om te ontdekken hoe je beter kunt plannen. Want plannen kun je leren!


Nikki finalist in schrijfwedstrijd met 'Vet!'
Passionate Bulkboek, bekend van onder andere de Jonge Jury, Write Now! en de bulkboeken, organiseert jaarlijks de landelijke verhalenwedstrijd Er Was Eens. Dit jaar haalde Nikki van der Wart van het Albeda Zorgcollege te Rotterdam de finale van de mbo-editie met haar verhaal 'Vet!


Silas wint schrijfwedstrijd met 'De koe die wilde hardlopen'
Passionate Bulkboek, bekend van onder andere de Jonge Jury, Write Now! en de bulkboeken, organiseert jaarlijks de landelijke verhalenwedstrijd Er Was Eens.


Rotterdam Make it Happen Studentengems


In Haagse Hogeschool halen internationale studenten verblijfsvergunning op


Duizenden internationale studenten kwamen afgelopen zaterdag naar De Haagse Hogeschool om hun verblijfsdocumenten op te halen bij de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND). Aanstaande zaterdag 24 september kan een tweede groep studenten hier opnieuw terecht. Om in Nederland te studeren hebben studenten van buiten de EU een verblijfsvergunning ...Actueel onderwijsnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.