Doorgaan naar hoofdcontent

Performance Technology Lab: waardevol voor artistieke praktijk van podiumkunstenaars

 
Performance Technology Lab: waardevol voor artistieke praktijk van podiumkunstenaars


Steeds meer tijdelijke aanstellingen in het mbo

Binnen het mbo is het percentage tijdelijke contracten de afgelopen tien jaar gestegen van zo'n tien procent naar negentien procent. Daarmee is het mbo 'koploper'. Dat blijkt uit napluiswerk van het Onderwijsblad, het ledenmagazine van de AOb. De cijfers zijn ... Lees verder

Het bericht Steeds meer tijdelijke aanstellingen in het mbo verscheen eerst op MBO-today.



Van acteur tot leraar Nederlands op YouTube: Steven Stavast wil jongeren aan het lezen krijgen

Als leraar Nederlands maakt hij onder de naam 'Boek voor Nederlands' YouTube-video's over jeugdliteratuur om lezen weer leuk te maken.

Het bericht Van acteur tot leraar Nederlands op YouTube: Steven Stavast wil jongeren aan het lezen krijgen verscheen eerst op Onderwijs van Morgen.



Mirjam de Bruijn in podcast Open Geesten over vervagende grenzen
In aflevering twee van FGW-podcast 'Open Geesten' is hoogleraar Mirjam de Bruijn te gast. Zij vertelt over de effecten van online media op migratie. Wat doet het met je gevoel van thuis zijn als je op elk moment van de dag contact kan houden met je familie in een ander land?


Saxion werkt in BatteryNL mee aan batterij van de toekomst
Saxion helpt mee aan de ontwikkeling van een volgende generatie batterijen. Het project BatteryNL, een consortium met daarin verschillende universiteiten, hogescholen en partijen uit het bedrijfsleven kreeg onlangs een subsidie van 9,3 miljoen euro. Daarvan gaat 300.000 euro voor onderzoek naar Saxion.


Actueel onderwijsnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.