Doorgaan naar hoofdcontent

Operatie operatie | Het Kantoor

 
Operatie operatie | Het Kantoor


Drie studentondernemingen met impact, dankzij de Tilburg University Challenge
Complexe maatschappelijke vraagstukken los je niet in één keer op: een blijvend antwoord komt vaak stap voor stap. Door te experimenteren, te proberen, een nieuw pad te kiezen en zo te innoveren. En daarvoor is alle denkkracht nodig. Bijvoorbeeld van studenten die nu in de collegebanken zitten. Tilburg University Challenge helpt om hun frisse plannen een boost te geven, waardoor ze nog sneller impact kunnen maken. Tijdens de challenge, maar vooral ook daarna.


Valedictory ceremony / Afscheidsbijeenkomst prof. dr. A.H.M. (Antoon) de Baets


HvA legt Gemeente Amsterdam langs de duurzame meetlat
Hoe staat het in Amsterdam met CO2 uitstoot, overgewicht en groen? Op dinsdag 27 september presenteert de gemeente Amsterdam een rapport over de Sustainable Development Goals, de duurzame ontwikkelingsdoelen voor 2030 die door de VN zijn vastgesteld. In dit rapport is voor 6 van de in totaal 17 doelen gedetailleerd in kaart gebracht hoe de stad ervoor staat. Vier onderzoekers van de HvA hebben het onderzoek uitgevoerd, in nauwe samenwerking met de gemeente. Maarten Hogenstijn, onderzoeker en projectleider vanuit de HvA, vertelt over het proces, het onderzoek en de bevindingen.


Nieuwe visie Erkennen & Waarderen

De commissie Erkennen & Waarderen presenteert met trots de visie van de Radboud Universiteit op Erkennen en Waarderen.Actueel onderwijsnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.