Doorgaan naar hoofdcontent

Onderzoek Meer Meesters?: Routes naar diversiteit voor de klas

 
Onderzoek Meer Meesters?: Routes naar diversiteit voor de klas
Meesters zijn schaars. Hoewel er al geruime tijd geprobeerd wordt het tij te keren en de instroom van mannen op de pabo lijkt toe te nemen, is er sprake van een ongelijke verdeling.


Studies van Erasmus Universiteit Rotterdam leveren beste werknemers af


Net als vorig jaar blijft de Erasmus Universiteit Rotterdam de meest aantrekkelijke studenten leveren voor werkgevers. Studies van de Erasmus Universiteit staan dit jaar maar liefst 13 keer in de top 50. Een stijging ten opzichte van 11 in 2021. Dit blijkt uit onderzoek van carrièreplatform Magnet.me naar het aantal keer dat studenten werden ben...



Zomervakantie helemaal voorbij, want ook het zuiden gaat weer naar school


Kinderen in het zuiden van het land beginnen maandag aan het nieuwe schooljaar op de basisschool en de middelbare school. Ze hebben zes weken vakantie achter de rug, en daarmee is de zomervakantie nu in het hele land voorbij.



Get Started-campagne van start: Wijs studenten op het belang van de bibliotheek
Opdrachten maken, werkgroepen voorbereiden, deadlines halen en de eerste tentamens al in zicht! Met de Get Started-campagne van de Universitaire Bibliotheken Leiden helpen we nieuwe studenten hun weg te vinden in de bibliotheek. De hulp van docenten kunnen wij daarbij goed gebruiken.


Opening Van OlstBorg: spektakel van dans, muziek en beweging


Actueel onderwijsnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.