Doorgaan naar hoofdcontent

Mirjam de Bruijn ontvangt NWO-subsidie voor onderzoek naar de digitale oorlog in de Sahel

 
Mirjam de Bruijn ontvangt NWO-subsidie voor onderzoek naar de digitale oorlog in de Sahel
Hoogleraar Mirjam de Bruijn zal met de NWO Open Competitie-subsidie digitale oorlogsvoering in de Noord-Afrikaanse Sahel onderzoeken. De focus van het onderzoek zal liggen op Fulani sociale netwerken in oorlog en cultureel geweld.


Koning ontvangt betrokkenen van Stichting JongPIT op Paleis Noordeinde


Zijne Majesteit de Koning ontvangt donderdagmiddag 6 oktober betrokkenen van Stichting JongPIT op Paleis Noordeinde te Den Haag. Stichting JongPIT ontving eerder dit jaar een Appeltje van Oranje 2022 van het Oranje Fonds. De prijs werd dit jaar door de Koning uitgereikt aan sociale initiatieven vóór jongeren, dóór jongeren. Dat meldt de Rijksove...De duurzame missie van Saxion: 'We moeten er meer bewust van zijn dat we al veel doen'
Ruim vier jaar geleden gaf Saxion met het ondertekenen van de Sustainable Development Goals het startsein voor haar duurzame missie. Maar wat hebben we sindsdien eigenlijk allemaal bereikt? Volgens Ingrid Bles van het Saxion Green Office en regisseur duurzaamheid Wenda Hans gebeurt er inmiddels genoeg op het gebied van duurzaamheid. "Maar nu moeten we het écht gaan verankeren in onze besluitvorming."


Sport- en Bewegingscoördinator niveau 4 | ROC Midden Nederland


Haarverzorging | ROC Midden Nederland


Actueel onderwijsnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.