Doorgaan naar hoofdcontent

Het ongemak voorbij? Saxion ontwikkelt app om in de ouderenzorg te praten over intimiteit en seksualiteit

 
Het ongemak voorbij? Saxion ontwikkelt app om in de ouderenzorg te praten over intimiteit en seksualiteit
Op intimiteit en seksualiteit in het verpleeghuis en de thuiszorg rust nog een flink taboe. Hoe kun je daar als cliƫnt, maar ook als zorgverlener goed over in gesprek? En ook nog zodat iedereen zich er prettig bij voelt? Saxion ontwikkelde met samenwerkingspartners uit de zorg een persoonsgerichte methodiek, waaronder een app, die ingezet kan worden om dat goede gesprek te voeren.


Nieuw condoommerk Sam loves Max geeft gratis condooms weg


Condooms blijven wereldwijd de meest gebruikte en kosteneffectieve methode om HIV en SOA's te voorkomen. Veel landen, met name in Afrika, kampen met condoomtekorten. Sam loves Max is een nieuw, premium condoommerk en wil graag een bijdrage leveren aan de oplossing van dit probleem. Hiervoor werken ze in Nederland samen met Aidsfonds. Voor elk ve...Drie studenten genomineerd voor een ECHO Award: 'Ik wil de wereld een betere plek maken'
Je inzetten voor een meer inclusieve en diverse maatschappij. Daar besteden Talisha Schilder, Hawra Nissi en Chiraz Hassoumi vele uren per week aan. Vanwege hun harde inzet zijn ze nu genomineerd voor de ECHO Award.


Barbara Oomen neemt deel aan webinar over Wind op zee


Ondernemen als bijbaan: iets voor jou?
Anouk nam afgelopen jaar deel aan het programma Ondernemen als Bijbaan via het Centrum voor Ondernemerschap. 'Het leek mij een interessant programma en ik wilde erachter komen of ondernemen echt wat voor mij is.' Lees hier haar ervaring!


Actueel onderwijsnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.