Doorgaan naar hoofdcontent

Film 'A Twist of Fate' uit Saxion-minor verkrijgt internationale prijzen

 

 
Film 'A Twist of Fate' uit Saxion-minor verkrijgt internationale prijzen
September 2021 begonnen aan de minor Audiovisuele Storytelling (onderdeel van de opleiding Creative Business) en een jaar later twee awards en drie festivalnominaties binnengesleept. Zo snel kan het gaan. De korte film A Twist of Fate, bedacht en geproduceerd door een groepje studenten in de minor, mag gerust een enorm succes genoemd worden. Tijd voor een nadere kennismaking met de director/writer Nikky Rademaker, de film en de minor. 
Plannen kun je leren: in 5 stappen naar meer structuur in je leven
Plannen is het begin van effectief werken. Maar toch is het voor heel veel studenten lastig om te plannen. Vooral bij projecten die allemaal tegelijk aandacht nodig hebben. Heb je ook het gevoel dat je nergens aan toe komt en moeite hebt met plannen en organiseren? Lees dan dit artikel van studentredacteur El├žin om te ontdekken hoe je beter kunt plannen. Want plannen kun je leren! 
Nikki finalist in schrijfwedstrijd met 'Vet!'
Passionate Bulkboek, bekend van onder andere de Jonge Jury, Write Now! en de bulkboeken, organiseert jaarlijks de landelijke verhalenwedstrijd Er Was Eens. Dit jaar haalde Nikki van der Wart van het Albeda Zorgcollege te Rotterdam de finale van de mbo-editie met haar verhaal 'Vet!


Actueel onderwijsnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.