Doorgaan naar hoofdcontent

Calls for proposals Kennis voor onderwijs van de toekomst opengesteld

 
Calls for proposals Kennis voor onderwijs van de toekomst opengesteld
Het NRO heeft drie calls for proposals voor onderzoek op basis van de landelijke thema's uit de Kennisagenda voor het onderwijs opengesteld.


Wat heb jij nodig om goed onderwijs te geven?

Binnenkort gaan wij als Lerarencollectief in een podcast in gesprek over wat goed onderwijs is en wat dit betekent. Wat heb jij nodig om goed onderwijs te geven? Hoe worden jouw lessen kwalitatief nog beter? Vul jij deze korte vragenlijst voor ons in? Het kost je slechts een paar minuutjes tijd.

The post Wat heb jij nodig om goed onderwijs te geven? appeared first on Lerarencollectief.Effect luchtreinigers op corona onduidelijk – PO/VO

Het is niet duidelijk of luchtreinigers die je kunt verplaatsen helpen om de overdracht van het coronavirus te verkleinen. Dat meldt het RIVM.Leren voor een toets: hoe pakken jouw leerlingen dat aan?

Er zijn heel effectieve, maar ook minder effectieve methodes om te leren. We zetten ze voor je op een rijtje.

Het bericht Leren voor een toets: hoe pakken jouw leerlingen dat aan? verscheen eerst op Onderwijs van Morgen.Tweede Kamer wil gratis lunch op scholen in kwetsbare wijken


Als het aan de Tweede Kamer ligt dan maakt het ministerie van Onderwijs 100 miljoen euro vrij voor gratis lunches op scholen in kwetsbare wijken. Een voorstel van Volt en D66 krijgt tijdens de Algemene Politieke Beschouwingen voldoende steun.Actueel onderwijsnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.