Doorgaan naar hoofdcontent

Almuni talks! @work na je opleiding Business Studies...

 
Almuni talks! @work na je opleiding Business Studies...


Bij de staatsexamens gaat één ongunstig cijfer niet meetellen


Wie via het staatsexamen een diploma wil halen, wordt komend jaar extra gecompenseerd voor de gevolgen van corona op het onderwijs. Deze groep mag een ongunstig cijfer wegstrepen, als je dan je diploma kunt halen. Eerder mochten reguliere examenscholieren dat ook al.  Daarnaast wordt er een extra herkansing aangeboden. Dat schrijft minister Denn...Winnaars kinderboekenprijzen Gouden Griffel en Gouden Penseel bekendgemaakt


De winnaars van de belangrijkste Nederlandse kinderboekenprijzen de Gouden Griffel en het Gouden Penseel zijn donderdag bekendgemaakt. Ze werden thuis verrast door Irene Moors, zo was te zien in het NOS Jeugdjournaal.Profiel BAGO (Bewegingsagoog). Kijk mee met (oud)studenten wat ze doen op stage of werk.


Welke rechten hebben donoren?
Samenwerking loont. Voor een gezamenlijk project van het LUMC en de faculteit Rechtsgeleerdheid kent de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) €142.500 toe. Met deze subsidie kan het onderzoek naar de juridische en ethische kaders van regeneratieve geneeskunde in Leiden vooruit.


Actueel onderwijsnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.