Doorgaan naar hoofdcontent

Szilvia Biro vertelt in de Volkskrant wat er omgaat in het hoofd van een baby

 

 
Szilvia Biro vertelt in de Volkskrant wat er omgaat in het hoofd van een baby
De wetenschapsredactie van de Volkskrant zoekt antwoord op grote, eigenlijk niet te beantwoorden vragen van lezers. Op 6 augustus jl. was de vraag: wat gaat er om in het hoofd van een baby? Een aantal experts- waaronder universitair docent Szilvia Biro - legt uit dat dat heel wat meer is dan lang werd gedacht. 
Betrokken vaderschap heeft een positief effect op de ontwikkeling van het kind - Interview AD met Karin Hoogeveen
'Consultatiebureau, kinderopvang en onderwijs hebben nog te weinig oog voor de rol van mannelijke opvoeders' zegt Karin Hoogeveen in een interview. In de communicatie kan er nog wel wat verbeterd worden. Zie artikel AD: 'Ik weet alles van mijn zoon, waarom word ik als vader gezien als tweederangsouder?' 
Solitair of Solidair – bijeenkomst over de schaduwzijde van de meritocratie
De bijeenkomst Solitair of Solidair, die op 20 april jl. in het Bibliotheektheater in Rotterdam georganiseerd werd door Sardes, Nivoz en Verus, kreeg een hele persoonlijke kleur door de verhalen van en over mensen die de meritocratie aan den lijve ondervinden of ondervonden hebben. Voor deze kleinschalige bijeenkomst waren mensen uitgenodigd die de meritocratie in hun dagelijks werk tegenkomen en er kritische vragen bij stellen.


Actueel onderwijsnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.