Doorgaan naar hoofdcontent

Frits van der Meer in NOS over de tekorten bij uitvoeringsorganisaties

 
Frits van der Meer in NOS over de tekorten bij uitvoeringsorganisaties
Frits van der Meer, bijzonder hoogleraar Comparative Public Sector and Civil Service Reform, bespreekt het risico van de tekorten binnen deze organisaties.


Opening academisch jaar: Minister Wiersma gastspreker
Dennis Wiersma, minister voor Primair en Voortgezet Onderwijs en ook verantwoordelijk voor Leven Lang Ontwikkelen (LLO) zal als gastspreker optreden bij onze opening van het academisch jaar 2022-20...


Enthousiaste winnaars Tilburg University Challenge houden van uitdaging
Wat steken studenten op van deelname aan de Tilburg University Challenge? Hoe bedenken ze een bedrijfsconcept? Waar komt hun ondernemendheid vandaan? Zoia Shakhova (30) won met haar Mindful Sprint de eerste prijs in de categorie Business Ready. Anita Vrins (21), Jos Prinsen (21) en hun teamgenoten behaalden met hun innovatieve breincomputer FOCUS de eerste plaats in de categorie Ideation.


Promovendi in een precaire positie

Er is te weinig diversiteit onder promovendi, te weinig academische posities voor postdocs en mentale problemen blijven te vaak onzichtbaar. Volgens Rosemary Deem moeten de Europese doctoraten op de schop.

Het bericht Promovendi in een precaire positie verscheen eerst op ScienceGuide.Zeven jaar cel voor doodsteken vriend na ruzie over Playstation


De 20-jarige Melvin T. is veroordeeld zeven jaar gevangenisstraf voor het doden van Rozenburger Mushuraldo de la Fuente. De 17-jarige De la Fuente kwam twee jaar geleden om het leven tijdens een uit de hand gelopen ruzie over een uitgeleende Playstation-controller. De verdachte rende volgens de rechtbank in Dordrecht met een 35 centimeter lang k...Actueel onderwijsnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.