Doorgaan naar hoofdcontent

‘Eerste Forumschool op geheime locatie’ – PO

 
'Eerste Forumschool op geheime locatie' – PO

De eerste Renaissanceschool van Forum voor Democratie zit op een geheime locatie in Almere. Dat zegt initiatiefnemer Ralf Dekker in NRC.



Basisschool De Appelgaard kreeg bezoek van de hulpdiensten


Op basisschool De Appelgaard in de Nijkerkse kernen Appel/Driedorp zijn de hulpdiensten langs geweest. Niet omdat er iets aan de hand was, maar om uit te leggen hoe er gehandeld moet worden als er daadwerkelijk hulp nodig is van deze diensten. Dit meldt Stad Nijkerk.



Nieuwe samenwerkingsovereenkomst met FC Groningen


Leergang Talentontwikkeling voor docenten van start
​FC Groningen, Hanzehogeschool en Alfa College gaan hun samenwerking intensiveren. Via kennisdeling en het stimuleren van onderzoek gaan de drie partijen intensiever samenwerken om onder meer bewegingsarmoede tegen te gaan. De contracten werden voorafgaand aan het thuisduel met Go Ahead Eagles met handtekeningen bezegeld.


14 procent van kinderen tussen 9 en 11 jaar heeft gehoorschade


Jongeren krijgen steeds vaker tinnitus. Experts maken zich zorgen om deze ontwikkeling. VeiligheidNL, het kenniscentrum voor blessurepreventie, wil dat er vroegtijdig gehoorschade wordt opgespoord, met name bij basisschoolkinderen. Ook wil het kenniscentrum dat er meer nadruk komt op de preventie ervan. Dit meldt de Hoevelaker.



Actueel onderwijsnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.