Doorgaan naar hoofdcontent

Audio helpt kinderen met het uitbreiden van hun woordenschat

 
Audio helpt kinderen met het uitbreiden van hun woordenschat


Kinderen moeten meer leren door te luisteren vindt Tjeerd van den Elsen. Hij beheert de website kinderpodcasts.nl. Volgens Van den Elsen zou dat kinderen helpen met het uitbreiden van hun woordenschat. Dit meldt RTL Nieuws.



Middelbare scholen in Kesteren ontvangen 7.700 euro subsidie


Onlangs ontvingen de drie middelbare scholen uit Kesteren, Van Lodenstein College (VLC),Pantarijn en Yuverta, de subsidie uit handen van wethouder Marien Klein (Onderwijs en Economie). Deze subsidie maakt het makkelijker om leerlingen en bedrijven aan elkaar te koppelen. De gemeenteraad van Neder-Betuwe gaf begin juli groen licht voor de subsidi...



Newsletter Aug-22
Please have a look at our newsletter, with updates on current postdoc-related issues such as diversity and inclusion, contract extension after pregnancy leave, and a policy letter by the ministry of OCW on (new) funding tools for academia. Do not hesitate to contact us in case of any questions, remarks or issues: [email protected].


Advies in wooncrisis: stimuleer 65-plussers in keuze voor ouderenwoning
De overheid kan 65-plussers beter stimuleren om hun gezinswoning in te ruilen voor een ouderenwoning. Wetenschappers van de Universiteit Leiden hebben dat geschreven in een advies. In totaal werden twaalf wetenschappers door de overheid gevraagd om met een analyse van en oplossingen voor de Nederlandse wooncrisis te komen.


Folklore
Wat hebben Groningse eierbaltraditie, strontweek,  vreugdevuur van Scheveningen en moutwijn stoken in Schiedam met elkaar gemeen?  Al deze en nog veel meer oude gebruiken, ambachten [...]


Actueel onderwijsnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.