Doorgaan naar hoofdcontent

TEDx-event terugkijken? Alle TEDx Talks en de aftermovie staan nu online!

 
TEDx-event terugkijken? Alle TEDx Talks en de aftermovie staan nu online!
Woensdag 29 juni 2022 vond de eerste TEDx van de Open Universiteit in Heerlen plaats. Een succesvolle editie met zes gepassioneerde sprekers die voor een enthousiast publiek vertelden over hun pass...


In november komt er een 'horror experience' in Meppel in een oude school


Horrorliefhebbers kunnen hun hart binnenkort ophalen in Meppel. In een leegstaand schoolgebouw wordt een grote 'horror experience' gemaakt. In het gebouw zat vroeger de LTS en Stad en Esch Randweg. Dit meldt RTV Drenthe.



Vier Leidse consortia krijgen grote NWO-beurs toegekend
Maar liefst vier Leidse onderzoeksteams hebben van NWO een beurs gekregen. Op 27 juli kende de NWO 21 aanvragen binnen de Open Competitie ENW-XL toe. NWO kent de beurzen toe aan consortia binnen de exacte en natuurwetenschappen die ongebonden fundamenteel onderzoek doen dat 'is gedreven door nieuwsgierigheid'.


Eenentwintig innovatieve onderzoeksprojecten van start binnen de Open Competitie ENW - XL

Het bestuur van het NWO-domein Exacte en Natuurwetenschappen heeft 21 aanvragen in de Open Competitie ENW-XL toegekend...



Minima gezinnen in Utrechtse Heuvelrug krijgen horeca voucher voor ijs en meer


Mensen met een laag inkomen krijgen in de gemeente Utrechtse Heuvelrug een voucher van vijftien euro. Deze kunnen zij spenderen in de horeca. Maar hoe sociaal is dat? Dit meldt Trouw.



Actueel onderwijsnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.