Doorgaan naar hoofdcontent

Gezocht: enthousiaste cliënt die wil meedoen het werk van Fijnder nog beter te maken

 

 
Gezocht: enthousiaste cliënt die wil meedoen het werk van Fijnder nog beter te maken

Bent u cliënt van Fijnder en vindt u het belangrijk en leuk om mee te denken over het beleid voor de sociale minima, reageer dan op de vacature bij de cliëntenraad! Dat kan via [email protected] of door te bellen met de voorzitter van de cliëntenraad: Hans Kettelerij, 06-1097 1028. U kunt ook contact opnemen met uw (inkomens) consulent.



De cliëntenraad komt op voor de algemene belangen van alle cliënten van Fijnder Werkleerbedrijf Oost Achterhoek. En geeft hierover gevraagde en ongevraagde adviezen.



De cliëntenraad werkt met kleine zelfstandige werkgroepen en vergadert iedere tweede donderdag van de maand van 19.30 tot 21.30 uur. De verwachte inzet bedraagt ongeveer 10 tot 15 uur per maand. Voor deelname aan deze vergaderingen is een vergoeding en een reiskostenregeling vastgesteld. U krijgt een laptop in bruikleen. Ook is het mogelijk om persoonlijke ontwikkeltrajecten te volgen.



 
Schooldirecteur speciaal basisonderwijs Volendam verlaat na 42 jaar onderwijs


Schooldirecteur Evert Kroon heeft na 42 jaar in het onderwijs afscheid genomen. Dit deed hij op het plein van het speciaal basisonderwijs de Aventurijn in Volendam. Dit meldt Nieuw Volendam.




 
Opzegtermijn op het werk: niet zo simpel als het lijkt
De opzegtermijn van je baan. Het lijkt simpel, maar dat is het...


Actueel onderwijsnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.