Doorgaan naar hoofdcontent

Posts

Inaugural Lecture Prof. dr. Simon Beausaert

Inaugural Lecture Prof. dr. Simon Beausaert Lees verder » Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox? Meld je dan aan voor de  nieuwsbrief . 
Recente posts

‘Duizenden scholen doen mee aan Paarse Vrijdag’

'Duizenden scholen doen mee aan Paarse Vrijdag' Dit jaar hebben 1.850 basisscholen en 1.000 middelbare scholen en mbo-instellingen aan Paarse Vrijdag meegedaan. Dat meldt COC Nederland. Lees verder » Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox? Meld je dan aan voor de  nieuwsbrief . 

Aanmelden voor pilot Onderwijstijd

Aanmelden voor pilot Onderwijstijd Scholen voor voortgezet onderwijs kunnen zich tot 17 februari aanmelden voor de pilot Onderwijstijd. In deze pilot kunnen scholen uitzoeken wat het betekent om minder lesuren aan te bieden en meer uren te besteden aan ontwikkel- en/of voorbereidingstijd voor leraren. Lees verder » Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox? Meld je dan aan voor de  nieuwsbrief . 

WO&MEN@VU winter lunch

WO&MEN@VU winter lunch WO&MEN@VU Winter lunch "Barrieres doorbreken en bruggen bouwen" Lees verder » Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox? Meld je dan aan voor de  nieuwsbrief . 

Albeda is duurzaamste mbo-school van Nederland

Albeda is duurzaamste mbo-school van Nederland 08 december '23 Er is een stijging in duurzaamheidsactiviteiten in het mbo. Toch is duurzaamheid nog niet volledig geïntegreerd in de opleidingen, stages en gebouwen. Een school die zichzelf absolute koploper mag noemen is Albeda. Zij won vrijdag de SustainaBul MBO. Dat meldt Leren voor Morgen. Lees verder » Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox? Meld je dan aan voor de  nieuwsbrief .