Doorgaan naar hoofdcontent

Posts

Welke systemen & apps zijn er bij Inholland? | Inholland Explainer #6 | Hogeschool Inholland

    Welke systemen & apps zijn er bij Inholland? | Inholland Explainer #6 | Hogeschool Inholland   Lisette Bastiaansen promoveerde onlangs op 'Aandachtige betrokkenheid als pedagogische grondhouding'. De vijftien portretten... Lees verder   Locatiefilm J.F. Kennedylaan, sector Economie & Dienstverlening Actueel onderwijsnieuws in jouw mailbox ontvangen? Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief .  
Recente posts

Brief aan de EK inzake Aankondiging derde Incidentele Suppletoire Begroting 2022 OCW

  Brief aan de EK inzake Aankondiging derde Incidentele Suppletoire Begroting 2022 OCW Jeugd ongezonder tijdens begin pandemie Veel kinderen en jongeren in Nederland en het buitenland gingen tijdens het eerste jaar van de coronapandemie minder bewegen en ongezonder eten, waardoor ze zwaarder werden. Thema-avond Kansenongelijkheid in het onderwijs op 2 februari Op 2 februari vanaf 19.30 uur is er een (digitale) thema-avond over Kansenongelijkheid in het onderwijs. De thema-avond is live te volgen via... Locatiefilm J.F. Kennedylaan, sector Economie Welke systemen & apps zijn er bij Inholland? | Inholland Explainer #6 | Hogeschool Inholland Actueel onderwijsnieuws in jouw mailbox ontvangen? Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief .  

Goed van start met Schoolinkoop

    Goed van start met Schoolinkoop   Jeugd ongezonder tijdens begin pandemie Veel kinderen en jongeren in Nederland en het buitenland gingen tijdens het eerste jaar van de coronapandemie minder bewegen en ongezonder eten, waardoor ze zwaarder werden.   Thema-avond Kansenongelijkheid in het onderwijs op 2 februari Op 2 februari vanaf 19.30 uur is er een (digitale) thema-avond over Kansenongelijkheid in het onderwijs. De thema-avond is live te volgen via... Actueel onderwijsnieuws in jouw mailbox ontvangen? Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief .  

Amber loopt stage tijdens haar deeltijdstudie: “Werken en studeren motiveert mij om meer te leren”

    Amber loopt stage tijdens haar deeltijdstudie: "Werken en studeren motiveert mij om meer te leren" Amber Scholten volgt de deeltijdstudie Sociaal-Juridische Dienstverlening. Dit houdt in dat ze één avond school heeft en hiernaast stage loopt bij een bedrijf die aansluit bij haar opleiding. "Ik ben...   Dramatherapie voor volwassenen Voor u ligt een werkvormenboek dramatherapie gericht op het werken met volwassenen. Deze is samengesteld door vier derdejaars studenten Dramatherapie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Door de...   Wettelijke verankering aansprakelijkheid interne toezichthouder en administratieplicht Actueel onderwijsnieuws in jouw mailbox ontvangen? Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief .  

Amber loopt stage tijdens haar deeltijdstudie: “Werken en studeren motiveert mij om meer te leren”

  Amber loopt stage tijdens haar deeltijdstudie: "Werken en studeren motiveert mij om meer te leren" Amber Scholten volgt de deeltijdstudie Sociaal-Juridische Dienstverlening. Dit houdt in dat ze één avond school heeft en hiernaast stage loopt bij een bedrijf die aansluit bij haar opleiding. "Ik ben... Dramatherapie voor volwassenen Voor u ligt een werkvormenboek dramatherapie gericht op het werken met volwassenen. Deze is samengesteld door vier derdejaars studenten Dramatherapie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Door de... Wettelijke verankering aansprakelijkheid interne toezichthouder en administratieplicht Dit zijn de versoepelde quarantainemaatregelen in het onderwijs Goed van start met Schoolinkoop Actueel onderwijsnieuws in jouw mailbox ontvangen?

NWA project 'Constructing the Limes' van Saskia Stevens UU

    NWA project 'Constructing the Limes' van Saskia Stevens UU   Deze laatste coronapersconferentie nabesproken met het Dovenschap 26 januari '22 De laatste coronapersconferentie van premier Mark Rutte en zorgminister Ernst Kuipers zal met het Dovenschap worden geëvalueerd. Dan wordt bekeken of er zaken moeten worden...   Promotie: Uitdagingen van vernieuwing in open online onderwijs Vormen van open online onderwijs kunnen zorgen voor vernieuwing in lesgeven en leren. Toch is er nog weinig zichtbaar van deze transformatie bij hoger onderwijsinstellingen. Hoe kunnen open online ... Actueel onderwijsnieuws in jouw mailbox ontvangen? Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief .  

Meten van sociale impact praktijkgericht onderzoek door stappen te tellen

  Meten van sociale impact praktijkgericht onderzoek door stappen te tellen Onderzoekers van verschillende living labs en kenniscentra zijn met Katapult bezig om hun impact meetbaar te maken. Het bericht Meten van sociale impact praktijkgericht onderzoek door stappen te... NWA project 'Constructing the Limes' van Saskia Stevens UU Deze laatste coronapersconferentie nabesproken met het Dovenschap 26 januari '22 De laatste coronapersconferentie van premier Mark Rutte en zorgminister Ernst Kuipers zal met het Dovenschap worden geëvalueerd. Dan wordt bekeken of er zaken moeten worden... OPEN CALL voor creative practices: internationale fashion conferentie 'Ways of Caring - Practicing Solidarity' Promotie: Uitdagingen van vernieuwing in open online onderwijs Vormen van open online onderwijs