Doorgaan naar hoofdcontent

Posts

’10 ondernemers met 12 uitdagingen: studenten ROC Midden Nederland aan de slag voor Amersfoorts bedrijfsleven’

    '10 ondernemers met 12 uitdagingen: studenten ROC Midden Nederland aan de slag voor Amersfoorts bedrijfsleven' Wat doe je als tijdens Corona studenten nauwelijks stage kunnen lopen? Het Business & Administration College van ROC Midden Nederland ontwikkelde met samenwerkingspartner Projecthuizen.nl een...   iNurse leert studenten meer over zorgtechnologie Twaalf mbo-studenten Verpleegkunde en Verzorgende IG van MBO College Almere volgen vanaf februari het keuzedeel Zorg & Technologie bij Zorgfix....   Rapportages Centrale Eindtoets later beschikbaar Op 17 mei zouden de leerling- en schoolrapporten beschikbaar komen. Helaas moet dit worden uitgesteld. Er is bij de landelijke normering meer tijd nodig om de berekeningen uit te voeren, zodat deze... Actueel onderwijsnieuws in jouw mailbox ontvangen? Direct het hele ar
Recente berichten

’10 ondernemers met 12 uitdagingen: studenten ROC Midden Nederland aan de slag voor Amersfoorts bedrijfsleven’

        '10 ondernemers met 12 uitdagingen: studenten ROC Midden Nederland aan de slag voor Amersfoorts bedrijfsleven' Wat doe je als tijdens Corona studenten nauwelijks stage kunnen lopen? Het Business & Administration College van ROC Midden Nederland ontwikkelde met samenwerkingspartner Projecthuizen.nl een...       Barn Talk over Windmolens: windvangers en blikvangers Op 10 mei ging de Technologie en Zorg Academie (TZA) Drenthe formeel van start. Binnen de TZA Drenthe werken 20 partijen samen om ervoor te zorgen dat technologie in de zorg zó gebruikt wordt dat de... Actueel onderwijsnieuws in jouw mailbox ontvangen? Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief .  

Antwoord op Kamervragen over het bericht ‘Bestuurscrisis kostte Avicenna College bijna kwart miljoen euro’

    Antwoord op Kamervragen over het bericht 'Bestuurscrisis kostte Avicenna College bijna kwart miljoen euro'   Podcast: Vrijheid is goud - nu online Groningen biedt Den Haag hulp aan voor het herstel van Nederland na de crisis. De partijen uit het Akkoord van Groningen, waaronder de Hanzehogeschool Groningen, willen samen met Den Haag een...   Kabinet vraagt OMT over loslaten 1,5 meter v(s)o Het kabinet vraagt aan het OMT een advies over het loslaten van de regel dat leerlingen in het voortgezet (speciaal) onderwijs 1,5 meter afstand. Actueel onderwijsnieuws in jouw mailbox ontvangen? Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief .  

Hanze zegt "Hallo Horizon"

        Hanze zegt "Hallo Horizon" ​Windmolens op land: zoeken naar balans tussen rendement en acceptatie. Een online Barn Talk over windenergie.       Kabinet vraagt OMT over loslaten 1,5 meter v(s)o Het kabinet vraagt aan het OMT een advies over het loslaten van de regel dat leerlingen in het voortgezet (speciaal) onderwijs 1,5 meter afstand. Actueel onderwijsnieuws in jouw mailbox ontvangen? Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief .  

ID 10727 - NAV TK Doorstroomstoetsen

        ID 10727 - NAV TK Doorstroomstoetsen       Antwoord op Kamervragen over het bericht 'Bestuurscrisis kostte Avicenna College bijna kwart miljoen euro' Actueel onderwijsnieuws in jouw mailbox ontvangen? Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief .  

Eindexamenleerlingen aangemoedigd door minister Slob met ExamenBoosters

    Eindexamenleerlingen aangemoedigd door minister Slob met ExamenBoosters 12 mei '21 Demissionair minister Slob wenst alle leerlingen die starten met hun centraal eindexamen succes. Dat doet hij in een video op lerenvoorhetexamen.nl. Ook geeft hij een extra tip voor het...   Antwoord op Kamervragen over het bericht 'TU Eindhoven hervat beleid om vrouwen voor te trekken, maar dan anders'   Antwoord op commissiebrief met reactie op een brief van eXamengevat Actueel onderwijsnieuws in jouw mailbox ontvangen? Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief .