Doorgaan naar hoofdcontent

Posts

Hoewel kansenongelijkheid hoog op de agenda staat binnen en buiten het onderwijs in Nederland, lijkt het een ongrijpb...

        Hoewel kansenongelijkheid hoog op de agenda staat binnen en buiten het onderwijs in Nederland, lijkt het een ongrijpbaar probleem te blijven.... Lees verder       Antwoord op Kamervragen over stagetekorten in het mbo       Nieuwe uitvoerder CNV-rechtshulp voor priv├ęsituaties       Maartje Janssens - wetenschappelijk medewerker bij NIVOZ - leverde op uitnodiging van voormalig Verus-directeur Dick den Bakker een bijdrage... Lees verder Actueel onderwijsnieuws in jouw mailbox ontvangen? Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief .  
Recente berichten

Corona: Drastische daling aantal mbo-studenten dat naar buitenland gaat tijdens studie

  Corona: Drastische daling aantal mbo-studenten dat naar buitenland gaat tijdens studie Wetenschappers buigen zich over voedselzekerheid voor VN-top in 2021 Wageningse wetenschappers wisselen met internationale collega's van 7 tot 9 december de laatste ontwikkelingen uit over de toekomstige voedselzekerheid in de wereld. Is er voldoende voedsel, heeft... Eerste cijfers meldpunt schoolsluitingen gepubliceerd De eerste cijfers over het aantal scholen dat vanwege het coronavirus noodgedwongen de deuren moest sluiten zijn gepubliceerd. De Inspectie van het Onderwijs houdt via een meldpunt bij hoeveel... Actueel onderwijsnieuws in jouw mailbox ontvangen? Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief .  

Een speciale videoboodschap van Sinterklaas!

        Een speciale videoboodschap van Sinterklaas!       Corona: Drastische daling aantal mbo-studenten dat naar buitenland gaat tijdens studie       Hbo-studenten ontwikkelen workshop die scholieren leert omgaan met geld Studenten van Hogeschool Saxion hebben de afgelopen maanden in samenwerking met financieel experts van de Rabobank een workshop ontwikkeld die jongeren bewust leert omgaan met geld. De naam van de...       Subsidie voor schoolontwikkeling in het funderend onderwijs Het versterken van duurzame schoolontwikkeling in het funderend onderwijs, dat is het doel van de subsidieregeling Schoolkracht. Het ministerie van OCW stelt hiervoor 5 miljoen euro beschikbaar.... Actueel onderwijsnieuws in jouw mailbox ontvangen? Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de

NWO Science Awards - Athena Award

  NWO Science Awards - Athena Award Mandrils; wie het eerste komt, wie het eerst maalt Mandrils houden bij hoeveel dagen er verstreken zijn, om zo als eerste bij het nieuwe voedsel te zijn. Dat toont een team van onderzoekers aan de Universiteit van Amsterdam, de Universiteit Leiden en... Nieuwe online serie maakt psychische problematiek onder jongeren bespreekbaar MIND en de Hersenstichting lanceerden op 3 december Levensliedjes, een online videoserie op de kanalen van jongerencommunity 2K40. In de serie gaan jongeren met mentale problemen op stap met een... Actueel onderwijsnieuws in jouw mailbox ontvangen? Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief .  

Periodieke peiling COVID19 november 20201130b

        Periodieke peiling COVID19 november 20201130b       Advies over mbo aan commissie Onderwijsbevoegdheden Bijgaand het advies van het Platform Beroepskwaliteit BVMBO aan de Commissie Onderwijsbevoegdheden, over opleiding en aanstelling van docenten in het mbo, gepubliceerd met toestemming van [...]       NWO Science Awards - Athena Award       Aan alle Marnix Gymnasium leerlingen: een speciale videoboodschap van Sinterklaas! Actueel onderwijsnieuws in jouw mailbox ontvangen? Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief .  

Advies over mbo aan commissie Onderwijsbevoegdheden

  Advies over mbo aan commissie Onderwijsbevoegdheden Bijgaand het advies van het Platform Beroepskwaliteit BVMBO aan de Commissie Onderwijsbevoegdheden, over opleiding en aanstelling van docenten in het mbo, gepubliceerd met toestemming van [...] In november 53 scholen tijdelijk gesloten vanwege coronabesmettingen In november zijn vanwege corona-besmettingen 25 vestigingen van middelbare scholen tijdelijk gesloten. Dat is 1,5 procent van de 1.653 vestigingen. Van de ruim 6.500 basisscholen zijn er 28... Nieuw hersenimplantaat kan blinden vorm van zien teruggeven Actueel onderwijsnieuws in jouw mailbox ontvangen? Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief .